Dit is... de Lekke Band

Een live optreden van de Lekke Band betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke attributen en grappige acts. Maar de mannen brengen wel fantastische feestmuziek, poprock covers en geweldige meezing medleys. De show van Lekke band zorgt ervoor dat het publiek de handen in de lucht gooit, meeschreeuwt van plezier en de vloer laat trillen. Van Queen tot Hazes, De Efteling tot Country & Linedance en van K3 tot Lee Towers, de mannen van de Lekke Band zijn pas gelukkig als iedereen meedoet.

Lekke Band is geschikt voor grote evenementen en festivals, maar ook voor tentfeesten, Carnaval, trekkertrek, kampioensfeesten en kermissen! Paaspop Schijndel, Bloemencorso, Visserijfeesten, Crazy Cross, Colours by the Sea en het Pleinfestival zijn zo enkele van de plekken waar de Lekke Band een dikke show heeft neergezet.

BOEKINGEN VAN LEKKE BAND
Door Lekke Band te boeken, krijgt u een band met ruim 25 jaar podiumervaring en meer dan 1000+ geslaagde optredens. Behalve een waanzinnige live act zijn het ontzettend plezierige gasten waar menig organisator graag mee samenwerkt! Niet twijfelen, maar boek nu de leukste, vetste, dikste en gezelligste feestband van Nederland en Brabant ;-)

Direct de Lekke Band boeken!

 

Promotiemateriaal

Lekke Band promo foto foto
Lekke Band pompgitaren foto
Lekke Band logo logo


Promotie materiaal mag vrij worden gebruikt.
Als er speciale wensen zijn m.b.t. foto's, maten of tekst stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pleelist Lekke Band

Een overzicht van de setlijst per 03-02-2024

Lekke Band speelt een aantal waanzinnige feestmedleys, compleet met act,
hilarische entrees, grappige goodies, belachelijke attributen met steeds een 
andere sfeer, stijl en aankleding.

Nederpop hef het glas Medley
The King of Rock 'n Roll Elvis Medley
Country & Linedance Medley
De Efteling Medley
Una Paloma Rosamunde Meters Bier Polonaise
De Pleepapier WC Experience Polka Medley
Zing je longen schor Levenslied Medley
Boerenrock Pompgitaar medley
Studio 100 Gekke Dansjes Medley 
Boerenfeest uit je plaat Medley
Mad Lee Towers Medley
Freddie MacCurry Queen Kampioenen Medley
PopRock Springuh! Medley